Wat is archery tag?

Archery tag is een actieve sport. Je probeert elkaar te raken met een zachte pijl. Je leest het goed, je schiet op elkaar! Bij archery tag maak je geen gebruik van verf (zoals bij paintball). Onze pijlen en bogen zijn speciaal gemaakt voor dit pijl en boog spel. De bogen zijn gelimiteerd in kracht en de pijlen uitgerust met een zachte dop. Dit maakt het spel volledig veilig. Het enige wat je nodig hebt om te spelen is ons archery tag materiaal, en een geschikt speelveld. Een voetbalveld, weide of sportzaal zijn ideaal als speelveld.


Archery Tag Voor Alle Leeftijden


Bogen voor kinderen (8+), Leuk voor verjaardagsfeestjes

Bogen voor volwassenen (13+), Perfect voor een teambuilding

Archery tag is een spannende en veilige invulling voor verjaardagsfeest met kids van 8 tot 13 jaar. Alle spelers en begeleiders krijgen beschermbrillen. De pijlen zijn uitgerust met een zachte fluitende dop.

Archery tag is een perfect alternatief voor paintball. Het is even spannend en sportief! Daarom is dit pijl en boog spel perfect voor een teambuilding of vrijgezellenfeest.

nieuwe acherytag kinderbogen
archery tag volwassen

Bij elke boog krijg je een beschermbril en 2 pijlen met een zachte dop en een witte pijlschacht. Door de opvallende kleur kan je de pijlen snel terug vinden in het gras. Speel altijd op een open vlakte of sporthal. Klik hier voor locaties in de buurt. Kijk zeker ook eens bij onze spelconcepten om variatie in je spel te brengen!


Handleidingen


Onderstaande handleiding helpt je om je pijl en boog techniek te verbeteren. Bekijk ze zeker al eens voordat je ons spelmateriaal ophaalt. Wij voorzien een gedrukte handleiding bij het pijl en boog materiaal.

Video handleiding

Archery tag - Hoe boogschieten met ons pijl en boog spel

In deze Youtube video leggen we de werking van de archery tag bogen uit. In deze video leggen we alles uit met bogen voor volwassenen. De bogen voor kinderen werken echter helemaal hetzelfde. Ook geven we enkele handige spel en schiet tips. Bekijk de video zeker voor je het archery tag spel gaat spelen. Nog vragen? Contacteer ons via het contact formulier.

Pdf handleiding

Pdf handleidingen zijn gemakkelijk af te drukken en mee te nemen naar je activiteit.

handleiding achery tag

Handleiding voor archery tag bogen

In deze handleiding wordt uitgelegd hoe je er voor zorgt dat je onze achery tag pijlen niet beschadigt, en hoe je de pees niet tegen je arm laat slaan. Een aanrader als je niet van blauwe plekken houdt.