Archery tag locatie tips


Archerytag.be is een verhuurbedrijf. Wij hebben verschillende afhaallocaties (Brugge, Beerse, Gent, Herent en Hasselt) en kunnen het spelmateriaal leveren in elk Bpost punt in België.

Wij hebben echter geen vaste speellocatie. Daar moet je zelf voor zorgen. Wij adviseren om te spelen op een open vlakte (een weide of zandvlakte).

Sportzalen zijn ook zeer geschikt en meestal niet duur om te huren. WIj hebben een overzicht gemaakt van de beschikbare sportzalen in diverse Belgische steden (inclusief huurprijzen).


Locaties en sportzalen


Om archery tag of een ander pijl en boog spel te spelen heb je een open ruimte nodig. Als je ergens gaat spelen waar te veel bomen en struiken staan zal je pijlen verliezen. Wij raden sporthallen, gras- en zandvlaktes of voetbalvelden aan. Je kan de open ruimte opvullen met (opblaasbare) obstakels. Opblaasbare obstakels zijn af te halen in verhuurpunt Herent en Hasselt. Een archery tag spel zonder obstakels is echter ook erg leuk en uitdagend.

Ben je op zoek naar een geschikte locatie in jouw beurt? Wij hebben enkele goede locaties voor je opgesomd!

Archery tag abdij van het park

Archery tag in Leuven

In Leuven zijn er enkele openbare plaatsen die geschikt zijn voor een pijl en boog spel. Zo is de grasweide aan de Abdij van Park een goede spelgrond (gelegen aan de Nobertijnenweg, zie foto). De rolschaatspiste in het Provinciedomein Kessel-lo is een andere geschikte plaats (Toegankelijk via de Eénmeilaan).

Zorg er wel altijd voor dat je geen andere mensen of voorbijgangers stoort met je spel.

Archery tag in Hasselt

Het oefenveld van FC Torpedo in Rapertingen (Hasselt) is erg geschikt voor een pijl en boog spel. Contacteer FC Torpedo om het veld af te huren.

Het voetbalveld is gelegen aan de Pietelbeekstraat.

Archery tag op voetbalveld Hasselt
Archery tag in sporthal Beerse

Archery tag in Beerse

In Beerse kan je de sportzaal van sportcentrum ’t Beerke afhuren om archery tag te spelen. Deze sporthal ligt aan het afhaalpunt in Beerse (sportcentrum ’t Beerke).

De zaal huren kan al voor 14 euro/uur. Meer informatie over het huren van deze sportzaal kan je vinden op Beerse.be.

Archery tag in Antwerpen

Als je in Antwerpen een pijl en boog spel wil spelen is buurtsporthal Parkloods een goede speelplek.

Je kan deze sporthal afhuren voor  9 euro/uur. Als je genoeg hebt met de helft van de zaal kost dit maar 4,5 euro/uur. 

Meer informatie over sportzalen in Antwerpen

Archery tag in sporthal Antwerpen
archery tag in sporthal Mechelen

Archery tag in Mechelen

Sporthal Appelaar is een geschikte sporthal om een archery tag spel te spelen in Mechelen. Je betaalt 26 euro/uur als je de sportzaal wil huren.

Neem een kijkje op deze pagina voor meer informatie

Archery tag in Brugge

Voor wie archery tag wil spelen in Brugge is de sporthal van het Sint-Lodewijkscollege een goede keuze. Je kan deze sporthal afhuren voor 5 euro/uur.

Meer infomatie over sportzalen in Brugge.

archery tag in sporthal Brugge

archery tag in sporthal Deinze

Archery tag in Deinze

In Deinze is sporthal Palaestra een goede keuze als speelveld voor je archery tag spel. Je kan deze zaal afhuren voor 15 euro/uur.

Meer informatie over goede speelvelden in Deinze