Vaste archery tag locaties in België


Via Archerytag.be kan je pijl en boog materiaal huren en spelen op je eigen locatie (een weide of sportzaal). We hebben verschillende afhaalpunten in Vlaanderen, en kunnen ook ook leveren in elk Bpost punt in België. Bovendien kunnen we ook naar jouw locatie komen en het spel begeleiden. Bekijk hier de prijzen. Heb je moeite met een geschikte locatie te vinden? Bekijk dan even onze tips.

Wil je echter op een vaste locatie spelen zonder archery tag materiaal te huren? Dat kan! Er zijn 8 bedrijven die archery tag op een vaste locatie aanbieden in Belgie! Ze zijn verspreid over de provincies Antwerpen, Limburg, Luik, Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen.

Archery tag op groen grasveld

Archery tag in provincie Antwerpen


goodlifecablepark archery tag locatie
Fotobron: goodlifecablepark.be

Hoogstraten – Good life cablepark

Naast watersport (wakeboarden en waterskieën) kan je in Good life cablepark ook archery tag spelen. Een combinatie van de verschillende activiteiten is een goed idee als teambuilding!

Archery tag in provincie Limburg


Hechtel-Eksel – Forest and fun

Bij Forest and fun kan je terecht voor fietsactiviteiten en escape rooms maar natuurlijk ook voor archery tag te spelen. Je kan op de locatie ook overnachten. Perfect voor een weekend met vrienden of familie.

archery tag limburg
Fotobron: forestandfun.be

Archery tag in provincie Luik


archery tag Amel luik
Fotobron: actionzone.be

Amel – Actionzone

Naast paintball, quad rijden, mountainbike tochten en bumper bal activiteiten kan je bij Actionzone ook archery tag spelen. Actionzone heeft zowel een indoor als een outdoor locatie om archery tag te spelen. Een goede optie indien kans op regen!

Archery tag in provincie Oost-Vlaanderen


Aalst – The Outsider

The outsider Aalst heeft erg veel avontuurlijke activiteiten zoals vlot varen, muurklimmen en peddelen op een mega sup. Daarnaast kan je natuurlijk ook archery tag spelen.

archery tag Aalst
Fotobron: outsideraalst.be


archery tag oudenaarde
Fotobron: theoutsidervlaamseardennen.be

Oudenaarde – The Outsider

The outsider heeft naast een locatie in Aalst, ook één locatie in Oudernaarde. Je kan hier escape rooms spelen of bijl werpen. Je kan ook archery tag spelen in de sporthal.


Ronse – De Ijsmolenhoeve

De ijsmolenhoeve heeft naast archery tag ook nog een spectaculaire wipe out hindernissenbaan. De ijsmolenhoeve beschikt ook over het spel waar je een zo hoog mogelijke toren moet bouwen met bierbakken (en er op klimmen); een aanrader!

Archery tag Ronse
Fotobron: ijsmolenhoeve.be

archery tag wachtebeke
Fotobron: oost-vlaanderen.be

Wachtebeke – Domein Puyenbroeck

De provincie Oost-Vlaanderen biedt op het domein Puyenbroeck archery tag activiteiten aan voor verjaardagsfeestjes voor 10 tot 12 jarigen. Je kan er een spel boeken met begeleiding van 2 uur.

Archery tag in provincie West-Vlaanderen


Beernem – De Kijkuit

De Kijkuit is een restaurant met buitenbar. Je kan er echter ook verschillende activiteiten spelen zoals archery tag of kajak polo! Een leuke wateractiviteit is altijd een goede combi met archery tag!

Archery tag Beernem
Fotobron: dekijkuit.be

Archery tag speellocatie contacteren

Contacteer de archery tag locatie die jij wilt! Deze locaties worden uitgebaat door externe bedrijven. Archerytag.be kan helaas geen kwaliteitsgarantie geven.