Archery Tag Reserveren in Deinze


Archery tag speel je best op een open terrein zoals een grasvlakte of sporthal (anders verlies je de pijlen tijdens het spel).

In Deinze is er één geschikte sporthal voor archery tag; sporthal Palaestra. Afhankelijk of je een inwoner bent van Deinze of niet verschilt de prijs (12 of 15 euro per uur). Als je liever in de buitenlucht speelt zoek je best een voetbalterrein of weide in de buurt waar je kan spelen.

Wij kunnen het pijl en boog materiaal leveren in een Bpost punt naar keuze voor 15 euro per zak van maximaal 15 bogen (inclusief retour kosten)

archery tag in sporthal Deinze

Huur Je Spelmateriaal Nu!

Wij leveren graag het pijl en boog spel materiaal in een Bpost punt in de buurt. Raadpleeg onze spelconcepten en handleidingen zodat je een pro wordt in dit spel!

Archery tag is de activiteit voor jou:

  • Spannend en actief spel, schieten op elkaar met pijlen!
  • Veilig (beschermbrillen, speciale pijlen en bogen)
  • Voor elke leeftijd

Sportzalen in Deinze

Dit is een tabel met een overzicht met de beschikbare sporthallen in Deinze. Wij hebben deze sporthal gecontacteerd om te controleren of archery tag toegelaten is (Deze sportzaal reageerde positief). Reserveer je speelterrein via de tabel en reserveer je spel materiaal bij ons via de reserveer pagina.

NaamAdresTarief per uurContactWebsite
Sporthal PalaestraKastanjelaan 35
9800Deinze
12 tot 15 euro09 381 96 60
sport@deinze.be
https://www.deinze.be/sporthal-palaestra